De WordPress website laten maken prijs hoeft niet hoog te wezen. Dankzij WordPress kan een onderneming al voor minder dan €1000 een professionele website laten maken. Lees hier wat je krijgt voor je geld.

De functies die jouw zaak nodig heeft

Een moderne WordPress website is aantrekkelijk en professioneel. Tegenwoordig geldt: more is less. Veel websites van de laatste jaren zijn dus redelijk leeg, en bieden alleen de basisinformatie die de klant zoekt. Jij hebt ongetwijfeld zelf een beeld van hoe jouw website eruit zou moeten zien. Zodat die een vertaling is van je daadwerkelijke bedrijf. Je kunt je wensen bij een goede webdesigner tot in de kleine puntjes bespreken. Welke pagina’s je website heeft, welke kleuren er gebruikt worden, en zelfs welk lettertype bij jouw onderneming past. Daardoor bereik je niet alleen dat je website eruit gaat ziet om te zoenen. Je zorgt ook dat een klant precies die pagina’s vindt, waarin hij of zij geïnteresseerd is.

Op elk scherm een perfecte WordPress site

De belangrijkste eis van een website is tegenwoordig dat deze responsief is. Dat betekent dat hij op elk apparaat goed geschaald wordt. Door de grote toename in het gebruik van mobiele apparaten worden bedrijven tegenwoordig vooral op smartphones en tablets opgezocht. Daarom moeten de versies van de website voor deze kleinere apparaatjes er even goed uitzien als de versie voor de desktop. Een goede webdesigner zorgt standaard dat al zijn werk responsief is.

Verkoop in elk land en in elke taal

Als je een internationaal bedrijf bezit, dan heb je waarschijnlijk klanten uit verschillende Europese landen. Al die mensen worden het liefst aangesproken in hun eigen taal. Om de voordelen van je onderneming en je diensten zo goed mogelijk te kunnen communiceren, is een meertalige website in dit geval een uitkomst. Die kan binnen WordPress vrij eenvoudig worden gerealiseerd. Een bezoeker hoeft maar op het vlaggetje van zijn keuze te klikken, en de taal van de website verandert volledig. Daarmee wordt verkopen buiten de grenzen van ons land een stuk eenvoudiger.