Bent u op zoek naar een goede kolomboormachine alleen weet u niet welke u moet kiezen? Op de website van Fixami.be vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten gereedschap waaronder de kolomboormachine. Fixami.be is een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in de (online) verkoop van verschillende soorten gereedschap. Sinds 2007 verkopen wij al verschillende artikelen.

De geschiedenis van Fixami.be

In 2007 zijn wij begonnen met het verkopen van kwalitatief tweedehands gereedschap. Na een tijd zijn wij begonnen op ons zolderkamertje met het verkopen van een aantal nieuwe producten. Dit ging goed en hebben wij stap voor stap uitgebreid naar meer. In 2009 ging het zelfs zo goed dat wij zijn begonnen met een eigen webwinkel, gereedschapcentrum.nl. In de zomer van 2010 hebben wij zelfs een kantoorruimte gekregen omdat de zaken aardig goed gingen. Later in 2014 zijn wij zelfs verhuisd naar een enorm pand. Hier kunt u de producten ook afhalen of komen bekijken. Sindsdien is het bedrijf aardig gegroeid en zijn we waar we ons nu bevinden. In 2016 zijn wij uitgebreid naar een belgische site onder de naam: fixami.be! Wij zijn echte kenners over onze producten en hopen u te kunnen helpen!

Vragen over een kolomboormachine?

Heeft u vragen voor ons over een kolomboormachine of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op! Wij kunnen u informatie geven of het desbetreffende product en advies geven. Bel ons op 02 588 26 71 of kijk op onze website.