Dafalgan is een pijnstillend middel dat op basis van paracetamol de receptoren in je hersenen om de tuin leidt. Op die manier neem je in het geval van lichte tot matige pijn veel minder pijn waar. Ook werkt het koorts remmend. Het geneesmiddel Dafalgan is vriendelijk voor je spijsvertering en door de meerderheid van de gebruikers goed te verdragen. Wel is het raadzaam om je te houden aan de adviezen in de bijsluiter want als je er bijvoorbeeld over langere tijd teveel van inneemt, kan dat schadelijke gevolgen hebben voor je lever, aangezien het lichaam dan een teveel aan toxische stoffen te verwerken krijgt.

Viata maakt online bestellen aantrekkelijk

Heb je Dafalgan of een ander geneesmiddel nodig, bezoek dan eens de website Viata.be. Want naast het feit dat er door het jaar heen aantrekkelijke prijskaartjes aan hun producten hangen en er regelmatig fikse aanbiedingen zijn, heb je er ook een deskundig team van apothekers en assistenten tot je beschikking, die je over elk product in het assortiment professioneel advies kunnen geven. Je kunt telefonisch contact opnemen of schriftelijk; via het contactformulier of rechtstreeks met de live chat-optie.

Veel keuze

De apotheek online van Viata biedt een ruime keuze in geneesmiddelen, maar voorziet je ook binnen één werkdag desgewenst van verzorgingsproducten, diervoedingssupplementen, medische toebehoren zoals hartslagmeters en borstkolven, et nog veel meer. Laat het thuisbezorgen of kies de optie ‘bezorgen bij een afhaalpunt’. Boven een bepaald bedrag betaal je geen verzendkosten.